Gezichtsbehandeling voor thuis

Gezichtsbehandeling voor thuis

Ben jij toe aan wat extra ontspanning en me-time? Ga thuis aan de slag met een gezichtsbehandeling! Het is een uitgebreide behandeling die je helemaal zelf thuis kunt uitvoeren. De behandeling bestaat uit 5 stappen die uitgelegd worden in een stappenplan. Lees hieronder welke vier behandelingen er zijn.

Kies uit vier gezichtsbehandelingen

Alle gezichtsbehandelingen zijn met zorg samengesteld en perfect zelf thuis uit te voeren. Bij het pakket ontvang je een stappen plan waar alles wordt uitgelegd. Ze bevatten professionele producten die ook tijden de gezichtsbehandelingen in de salon worden gebruikt. Een heerlijke behandeling die je zelf dan uitvoeren! Weet je niet goed uit welke behandeling je moet kiezen? Neem dan contact op en ik adviseer je graag.

Behandelingen

Hydra Treatment
Purifying Treatment
Anti Pollution Treatment
Ace Treatment

Hydra Treatment

Heeft de huid een hydratatie boost nodig? De Hydra treatment is gericht om de vochtbalans van de huid te herstellen. Tijdens deze behandeling krijgt de huid een heerlijke hydratatie boost. De vochtreserves worden aangevuld en de huidcellen worden gestimuleerd om meer collageen en elastine vezels aan te maken.
Prijs: € 25.-

Purifying Treatment

Last van een onzuivere huid? De Purifying treatment is gericht op het verfijnen van de poriën. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt aan het reinigen van de huid, vochtreserves worden aangevuld en de fibroblasten worden gestimuleerd om collageen en elastine vezels aan te maken. De behandeling is voor de gemengde tot vette huid.
Prijs: € 25.-

Anti Pollution Treatment

 

De Anti Pollution treatment beschermt en hersteld de huid tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Onze huid wordt dagelijks bloot gesteld aan polluenten als zware metalen, ozon en andere vervuilende stoffen. Deze polluenten activeren in de huid een receptor (AhR) die diverse huidfuncties kunnen beinvloeden en hierdoor de kans op huidreacties vergroot. Heb je last van fijne lijntjes, gedehydrateerde, doffe, vermoeide huid, roodheden, ontstekingen en pigmentvlekken. Dan is deze behandeling geschikt voor de huid.
Prijs: € 27.-

Ace Treatment

De Ace treatment is een intensief vitaliserende en verstevigende behandeling voor iedereen met een beginnende huidveroudering. De Ace treatment is opgebouwd uit drie verschillende vitamines, vitamine A, C en E. Doordat deze vitamines allemaal hun eigen werking hebben is het een intensief herstellende en vitaliserende anti-aging behandeling. De huid krijgt een heerlijke vitamine boost.
Prijs: € 27,-

Wist je dat?

  • De beste huidverbeterende producten maar weinig werken op een slecht gereinigde huid!
  • Clephar crèmes Hypo-Allergeen zijn, er zijn lichte, hypo-allergene parfums toegevoegd die geschikt zijn voor alle normale en gevoelige huidtypes. Voor de ultra gevoelige en allergische huid is er een alternatief voorzien.
  • Je veel minder product nodig hebt wanneer je de crème even opwarmt tussen de vingertoppen.
  • Behandelingen en thuisproducten altijd de hoogste concentratie actieve werkstoffen bevatten.

Wil jij je huid heerlijk thuis verwennen met een gezichtsbehandeling, neem dan contact op en er komt een pakketje jouw kant op.

Telefonisch bestellenNeem contact op

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief voor aanbiedingen, acties en het laatste nieuws op het gebied van verzorging.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
Maak afspraak