Merken

Clephar

Clephar is een Belgisch laboratorium voor dermatocosmetica en vindt haar oorsprong in de apotheek van de familie Cleeren. Wat begon als cosmeticalijn met een beperkt aantal hoogwaardige producten, groeide uit tot een volwaardig huid verbeterend merk. Het laboratorium Clephar is voortdurend op zoek naar de nieuwste, meest performante werkstoffen en transportsystemen om aan alle huidtypes optimale verzorging te bieden.

Meer informatie

Neoderma

De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus. Daar worden de producten op basis van natuurlijke ingrediënten gemaakt. Neoderma heeft wereldwijd naam gemaakt vanwege de geliefde Bio-Peeling. Dit is een behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbetert. Naast de Bio-Peeling heeft Neoderma meerdere  behandelingen en producten die de huid optimaal verzorgen, herstellen en verbeteren.

Malu Wilz

Malu Wilz is een Duitse cosmeticafabrikant die in Karlsfed direct aan de rand van Munchen is gevestigd. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen die bijzonder huidvriendelijk zijn en een lange houdbaarheid van de make-up garanderen. Vanzelfsprekend vinden ze het ook belangrijk dat bij de totstandkoming van deze producten geen proeven op dieren worden gedaan.

Lash Extend

Voor wimperextensions  zijn verschillende soorten haartjes verkrijgbaar. Lash Extend heeft de kwaliteit maux Mink. De extensions zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit synthetische materialen. Daarnaast zijn deze afgewerkt met een zijde coating die ook wel premium silk genoemd wordt.

Wilt u graag mooie, natuurlijke en lange wimpers zonder mascara? Dat kan met de one-by-one techniek van Lash Extend bij Fleur’s Schoonheidssalon!

Voluspa

Met enthousiasme heeft Fleur’s Schoonheidssalon diverse Voluspa collecties uitgezocht die passend zijn bij de salon. De geurkaarsen van Voluspa worden innovatief vervaardigd van koud geperst kokosnootwax en zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, kleuren en modellen.

Voluspa

Meet Milu

Meet Milu Skincare is er om je huid extra te pamperen. De sheetmaskers zijn een heerlijke instant beautybooster om je snel een stralende huid te geven! De instant beauty boosters zijn voor eenmalig gebruik met een rijk serum en barstensvol top-ingrediënten.

Meet Milu Sheet maskers

Ben jij toe aan wat extra ontspanning en me-time?
Plan dan een extra intensieve behandeling in de salon!

GezichtsbehandelingenContact opnemen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief voor aanbiedingen, acties en het laatste nieuws op het gebied van verzorging.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
Maak afspraak