Sopolish Protect & Peel

Wilt u graag mooie gelakte nagels zonder dat de nagels beschadigen? Dat kan met de Sopolish protect and peel bij Fleur’s Schoonheidssalon.

Met de Sopolish protect & peel krijgt u prachtig gelakte nagels gedurende meer dan 14 dagen met volledige bescherming van de natuurlijke nagel. Door middel van een dun vliesje ‘Vital Nailskin’.

Sopolish protect & peel verwijder je binnen enkele seconden, zonder enig contact met solventen. U kunt het zelf thuis afpellen, veilig en eenvoudig, met behoud van de natuurlijke vitaliteit van uw nagels.

  • Perfect gelakte nagels gedurende 14 dagen
  • Langdurige hoogglans afwerking
  • Onweerstaanbare kleuren
  • Extra sterkte voor de natuurlijke nagels (zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen)
  • Geen beschadiging aan de natuurlijke nagels

Dit solvent vrije peel-off systeem is de eerste semi-permanente nagellak die de gezondheid en vitaliteit van de natuurlijke nagels volledig respecteert, zonder ze zelfs maar aan te raken… Door het aanbrengen van een transparante beschermlaag, wordt het contact met de natuurlijke nagel vermeden.

De Vital Nailskin verlengt het dragen van alle Sopolish kleuren tot meer dan twee weken, en biedt bovendien een snelle, veilige en eenvoudige peel-off verwijdering door de klant thuis. Gedaan met afweken in solventen! Dit is de ideale, nagelvriendelijke oplossing voor elk nageltype, zelfs voor de meest droge fragiele en vette nagels.

PrijslijstReserveren

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief voor aanbiedingen, acties en het laatste nieuws op het gebied van verzorging.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
Maak afspraak