Oncologie behandeling

Een volledig aan jouw wensen aangepaste service.

Mensen die in een oncologie traject zitten krijgen vaak een gevoelige huid, met een verhoogde kans op irritaties, huidinfecties en allergieën. Op het moment van de ziekte tijdens het behandeling proces raak de huid helemaal uit balans. Heel veel mensen krijgen last van een droge, schilferige huid en andere ontwikkelend prots acne. Bij de meeste is dan ook het huidvernieuwingsproces verstoord en raakt de barrièrefilm beschadigd. Daarbij wordt de huid ook pigment gevoelig!

Derma+ behandelingMaak een afspraak

Ontspannen tijdens het zorgprofiel kanker.

Vaak merk ik dat tijdens dit ziekteproces mensen wegblijven uit de salon, dit is niet nodig! Als Clephar Skin Professional ben ik ook opgeleid om mensen in een oncologie traject met de juiste producten op een goede manier te behandelen en massages te verzorgen. Juist tijdens dit ziekte proces is het heerlijk om te kunnen genieten van een welness behandeling en de huid zoveel mogelijk weer in balans te brengen, kalmeren en beschermen.

Bekijk behandelingen

Speciaal aangepast aan de wensen van een oncologiepatiënt.

Bij Fleur’s Schoonheissalon kunt u dan ook terecht voor een aangepaste behandeling en advies:

Wij werken uiterst hygiënisch, gebruik van wegwerp materiaal. Bij een oncologie traject gebruiken wij zelfs wegwerp handdoeken om de beste hygiëne te garanderen.

Voor meer informatie of vragen, bel gerust of stuur een e-mail.

Afspraak makenDerma+ behandeling

Interessant voor u

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief voor aanbiedingen, acties en het laatste nieuws op het gebied van verzorging.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
Maak afspraak