Malu Wilz make-up

Malu Wilz is een Duitse cosmeticafabrikant die in Karlsfed direct aan de rand van Munchen is gevestigd. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen die bijzonder huidvriendelijk zijn en een lange houdbaarheid van de make-up garanderen. Vanzelfsprekend vinden ze het ook belangrijk dat bij de totstandkoming van deze producten geen proeven op dieren worden gedaan.

Door de kwaliteit en de uitstraling kan het concurreren met de grote internationale merken. Als aanvulling op de basiscollectie worden er regelmatig trends en highlights ontwikkeld. Navulbare producten, die bijvoorbeeld door de elegante beauty boxen naar wens gecombineerd, gewisseld en vervangen kunnen worden. Dit is gemakkelijk, praktisch, milieuvriendelijk en economisch.

Ik zie, ik zie, wat jij ......

Teint? Of je nu kleine oneffenheden, lijntjes en rimpeltjes wilt camoufleren, de huid wat wilt materen, een tintje wilt geven om er iets bruiner uit te zien? De producten van Malu Wilz bieden de oplossing. De foundations, blushers, concealers, poeders zijn verkrijgbaar in verschillende soorten tinten zodat er altijd wel een bijzit die bij je past. Deze zorgen voor het gewenste effect en een natuurlijke uitstraling.

Contact opnemen

Ogen, jij kijkt ermee, andere kijken er naar. 

Als je iemand aankijkt dan vallen de ogen vaak het eerste op. Andersom is dat dan natuurlijk ook zo. Malu Wilz heeft veel producten in mooie trendy kleuren, die zorgen ervoor dat je ogen nog beter tot zijn recht komen. Oogschaduw, wenkbrauwpotloden, eyeliners, mascara en oogpoeders geven een sprekende oogopslag van topkwaliteit!

Advies nodig?

Om te zoenen!

Mooie lippen om te zoenen. Ze verdienen daarom ook de beste verzorging met de beste producten en de mooiste kleuren.

Ik ben er trost op om te kunnen zeggen dat Fleur’s Schoonheidssalon werkt met Malu Wilz. Prachtig warme maar ook trendy kleuren voor de perfecte look en styling. Verkrijgbaar in de salon.

Contact opnemen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief voor aanbiedingen, acties en het laatste nieuws op het gebied van verzorging.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
Maak afspraak