Clephar skin detox

Clephar skin detox

De indrukken van een stressvol jaar en de afgelopen feestdagen hebben een negatieve invloed op de gezondheid van je huid. Daarom is januari de perfecte tijd voor een Clephar Skin Detox! Speciaal voor deze periode ontwikkelden we een kuur met Clephar producten die je huid detoxen, de microcirculatie verbeteren en de huid vrijmaken van ongewenste pollutie en onzuiverheden.

Dag 1

Je start je ritueel met het aanbrengen van Hydra Polish op de vochtige lichaamshuid tijden je douchemoment. Deze exfoliërende polish verbetert de microcirculatie van je huid en verwijdert dode huidcellen. Daarna breng je de Restructure Detox Cream royaal aan op de schone lichaamshuid. De allernieuwste detox werkstoffen ontgiften actief je huidcellen. Als nachtcrème gebruik je de ACE Revitalising Cream omwille van het ontgiftende ingrediënt Detox opname en de stimulerende werking van Vitamine A en C.

Dag 2

Dag 2 staat in het teken van het intensief zuiveren van de gelaatshuid. Na je gebruikelijke Clephar reiniger starten we met het aanbrengen van de diep reinigende AHA Glycolic Peel op een licht vochtige huid. Deze peeling met biologisch afbreekbare cellulose korrels verwijdert actief de dode huidcellen en stimuleert de microcirculatie. Spoel je huid af en breng een royale laag Purifying Clay Mask aan gecombineerd met een kopje detox thee. Na 10 tot 15 minuten verwijder je het masker met water en sluit je af met het aanbrengen van de ACE Revitalising Cream. Hete lichaam verwennen we met de Restructure Detox Cream.

Dag 3

Na je Clephar reiniging breng je het ultiem zachte Anit-Pollution Mask in een dunne laag aan op je gezicht om actie te beschermen tegen de effecten die pollutie heeft gehad door stress en minder gezonde voeding tijdens de feestdagen. Laat het masker ongeveer 10 minuten inwerken en geniet van de verwarmende werking van een kop detox thee. Neem daarna het masker af met je Clephar Lotion. De actief werkende vitamines uit het masker worden extra aangevuld door het aanbrengen van de ACE Revitalising Cream en de detox kuur van je lichaamshuid wordt voortgezet door het aanbrengen van de Restructure Detox Cream.

Dag 4

Op deze dag herhalen we het ritueel van dag 1 waarbij we actief aan de slag gaan met de detox-werking van de Hydra Polish en de Restructure Detox Cream. Om de werking van te intensiveren kun je ervoor kiezen om een kleine hoeveelheid Hydra Polish aan je brengen op je droge lichaamshuid, waarna je deze in de douche aanvult met wat extra Hydra Polish. Doordat de eerste hoeveelheid niet met water vermengd wordt, is de peeling werking van de jojoba korrel intensiever. Daarna breng je de Restructere Detox Cream royaal aan op de schone lichaamshuid en verwen je je handen met de Clephar Hand Care. Als nachtcrème gebruik je de ACE Revitalising Cream!

Dag 5

Op deze laatste dag van deze detox kuur masseren we zoals op dag 2 de AHA Glycolic Peel in op een licht vochtige huid, maar laten deze dit maal extra lang op het gelaat inwerken. Je voelt tintelingen doordat de fruitzuren extra lang op je huid inwerken. Na het grondig afspoelen is het tijd voor weldadige ontspanning door het aanbrengen van het Anti-Pollution Mask terwijl je ontspant in het verzachtend bad met Nourshing Oil. Vergeet ook deze keer niet inwendig te detoxen door het drinken van een reinigende detox thee. Nadat je het masker hebt afgenomen en je lichaam nog licht vochtig is breng je ter afsluiting de Restructure Detox cream aan en op je gelaat de ACE Revitalising cream.

Clephar skin detox

De kracht van de Clephar skin detox kuur is het haling. We adviseren je dan ook om deze producten te blijven gebruiken en zo de werking door te zetten. Wel is het verstandig om de intensiteit van de afgelopen 5 dagen wat af te bouwen. Je huid heeft immers een beperkte herstelcapaciteit en we willen hem niet overbodig belasten. Neem contact op als je hierover persoonlijk advies wilt krijgen!

Neem contact op

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief voor aanbiedingen, acties en het laatste nieuws op het gebied van verzorging.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
Maak afspraak