Me-time met een maskertje

Me-time met een maskertje

’s Avonds in de zetel of in een warm bad duiken met een leuke film, een drankje en je favoriete masker op je gezicht. Dat is op dit moment het ultieme me-time moment! Even een heerlijk momentje voor jezelf alleen. Van een hydraterend, diep zuiverend of tegen de eerste tekenen van huid veroudering, er is voor ieder huidtype wel een passend masker te vinden. Hieronder een aantal heerlijke maskers uitgelegd en kom je er niet uit, neem dan contact op. Ik help je graag bij het kiezen van het juiste masker.

Bel voor meer informatie

Purifying Clay Mask

Een hydraterend en diep zuiverend masker dat komaf maakt met verstopte poriën en zwarte puntjes. Het laat je huid fris, zuiver en zacht aanvoelen. De zuivere kaoline en zydraterende bestanddelen zijn een opkikker voor je huid. Dit masker is geschikt voor alle huidtypes, met in het bijzonder de vette, onzuivere huid.

Hydra Mask

Dit sterk hydraterend masker (fucogel1000 en twee types Hyaluron) doet droogtelijntjes verdwijnen en maakt je huid glas, fris en zichtbaar gehydrateerd. Neem afscheid van je doffe, vale teint en geef je huid een gezonde blos. Geschikt voor alle huidtypes, met in het bijzonder de wat trekkerige, vale huid.

Anti-Pollution Mask

Een intensief masker dat de eerste tekenen van huidveroudering aanpakt. Het beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf en luchtvervuiling in het bijzonder. Dit masker, boordevol anti-oxidanten en bijzondere extracten uit Bretoense algen. Dit egaliseert je teint bestrijdt de eerste tekenen van huidveroudering en doet je huid opklaren. Dit masker is geschikt voor alle huidtypes, met in het bijzonder de vermoeide, vale huid. Ook zeer geschikt voor erg gevoelige huidtypes.

Lotus Mask

Een hydraterend, sterk voedend en anti-aging masker dat de huid een volle, jonge uitstraling geeft. Polyfenolen van lotus en diep voedende en hydraterende actieve stoffen voeden en vullen de huid op. Het is een luxueus aanvoelend crème masker met zijdezachte feel. Geschikt voor alle huidtypes, met in het bijzonder de wat rijpere, droge huid.

Welk heerlijk masker zou jij willen hebben voor je me-time moment? Of kom je er niet uit? Ik help je graag bij het kiezen van het juiste masker voor je me-time moment.

Neem contact op

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief voor aanbiedingen, acties en het laatste nieuws op het gebied van verzorging.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
Maak afspraak