The art of cocooning

The art of cocooning

Verplicht of uit vrije wil. We zullen ons deze winter bekwamen in de kunst van cocooning! Wat heb je daarvoor nodig? De beste thuisverzorgingsproducten aangepast aan je huidtype, om te experimenteren met uitgebreide home-facials. En heerlijke bodyproducten om je huid tijdens en na een warm bad of lange douche extra te verwennen.

Stap 1: De reiniging

Reinigen is misschien wel de belangrijkste stap in je verzorgingsritueel. Is je huid onvoldoende of té agressief gereinigd, dan hebben de werkstoffen in de producten die daarna worden aangebracht nauwelijks effect.

Stap 2: Dieptereiniging

Je gaat een stapje verder en gaat echt tot in de diepte alle dode huidcellen en alle overtollige sebum en vuilresten grondig verwijderen. Een peelingmasker of korrelpeeling, kies maar.

Stap 3: Serum

Je huid is klaar voor een serum, hoe intensiever hoe liever! Informeer naar de diverse mogelijkheden. Of wil je een écht home-facial gevoel? Masseer je huid dan met de Skin Renewing Face Oil van Clephar.

Stap 4: Masker tijd

Geniet van 15 minuutjes heerlijk niets doen terwijl je je huid verwent met een zuiverend, hydraterend, opfrissend of anti-aging masker. Na het masker verzorg je je huid met je gebruikelijke dag/nachtcrème.

Heb jij helemaal zin gekregen om te experimenteren met een uitgebreide home-facial. Of wil je je huid net die oppepper geven die hij nu nodig heeft. Neem dan contact op en ik geef je graag telefonisch advies wat op dit moment het beste is voor jouw huid!

Stel je vraag

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief voor aanbiedingen, acties en het laatste nieuws op het gebied van verzorging.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
Maak afspraak