Het is winter

Het is winter

De winter is begonnen en er is voorspeld dat het een strenge winter gaat worden. Dat betekend voor onze huid dat het redelijk wat moet doorstaan. Van de droogte door de verwarming en het minder goed ventileren in huis tot aan het gure weer waardoor er nogal wat wind, regen, hagel en sneeuw over onze huid gaat. Je merkt dit vast wel aan een huid die sneller last heeft van rode vlekken, irritatie, droge en schrale plekjes. Tijd om je routine een update te geven om je huid weer zacht en soepel te maken en de huidbarrière te versterken!

De verzorging van je haar en bescherming van je gezicht tegen de kou

Niet alleen je huid wordt droger in de winter, ook je haren hebben er duidelijk last van en dit uit zich dit door statisch en droger te worden. Heb je heel erg last van droog haar dan kan je een haarolie aan je routine toevoegen.

Je gezicht die sneller rood wordt, trekkerig en strak aanvoelt, droger is en dit uit zich in lijntjes, schrale plekjes en velletjes. Dit is een veel voorkomend probleem in deze tijd van het jaar. Een van de producten die ik persoonlijk heel erg aan kan raden om toe te voegen aan je routine is een gezichtsolie. Zo kan je bijna altijd je normale producten blijven gebruiken. Voeg een druppeltje olie toe aan je gebruikelijke crème en breng hem aan op je huid. Het werkt huidverbeterend en versterkt de barrièrefilm van je huid.

Een momentje voor jezelf kan natuurlijk ook. Een masker biedt je een extra intensieve verzorging en kost je 10 minuutjes! Wil jij meer lezen over een heerlijk momentje voor jezelf te pakken. Lees dan het blog bericht, The art of cocooning.

Heb je vragen over producten of meer advies nodig, kom dan langs voor een advies gesprek of bespreek het tijdens een behandeling in de salon.

Bekijk de gezichtsbehandelingen

Het ontstressen van je lichaam

In de winterperiode is het aan te raden je lichaam extra te verzorgen door middel van een lichaamsscrub, heerlijke geurende lichaamsoliën, rijke bodylotion en door dagelijks te smeren met een goede handcrème.

Een lichaamsolie is geschikt voor een droge tot zeer droge huid en kan als lichaams- en haarverzorging gebruikt worden. Deze massage olie herstelt de hydrolipide film van de huid en wordt gemakkelijk opgenomen. Gebruik als badolie (ook geschikt voor babybadjes) wordt deze verzorgende olie een emulsie die het lichaam heerlijk omhult.

Wil je graag totaal ontspannen? Denk dan eens aan een uitgebreide lichaamsmassage of een huidverbeterende gezichtsbehandeling.

Boek een ontspannende lichaamsmassage

Zorg altijd goed voor je eigen gezicht en lichaam. Heb je advies nodig voor je huid neem dan contact op voor een afspraak. Er kan altijd vrijblijvend een intake gesprek geboekt worden.

Bel voor een afspraak

 

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief voor aanbiedingen, acties en het laatste nieuws op het gebied van verzorging.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
Maak afspraak